Încă o tâlhărie pe străzile din municipiu. Bărbat atacat pe Pietonalul Unirii!

furt portofelLa numai o săptămână de la evenimentul petrecut în zona Bucovina, când şapte eleve au fost agresate de un tânăr, situaţia se repetă la Botoşani. Un bărbat de 36 de ani a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, după ce fost bătut şi deposedat de bunuri, pe Pietonalul Unirii. Victima, Mihai G., se deplasa, miercuri seară, în jurul orei 23, 45, pe Pietonal, iar la un moment dat a fost atacat din spate de doi tineri.

Agresorii i-au furat telefonul mobil şi portofelul, în care avea carduri şi suma de 2 lei.

Indivizii au fost prinşi la scurt timp de oamenii legii. Asupa suspecţilor, Vlad Creţu şi Valentin Gheorghiu, ambii de 23 de ani, din municipiul Botoşani, s-au găsit bunurile furate. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, cei doi sunt cercetaţi pentru tâlhărie. În vederea administrării întregului probatoriu, poliţiştii vor analiza continuarea cercetărilor cu suspecţii în stare de reţinere.

 

5 thoughts on “Încă o tâlhărie pe străzile din municipiu. Bărbat atacat pe Pietonalul Unirii!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Politia isi face statistici favorabile si-si scoate in presa numai acte de „vitejie” in timp ce noua ne e frica sa iesim pe strada.

  2. alooooo…a fost prins de jandarmi, nu de politisti. Au fost predati politiei dupa ce i-a prins jandarmii. Nu mai incurcati borcanele, jandarmii sunt jandarmi si politistii…nu prea politisti.

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    De ce nu spuneti adevarul? Agresorii au fost imobilizati de agentii de paza ai societatii Forta Rapida si predati celor de la Jandarmerie. Ce castigi din asta?

  4. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Sunteti niste mancatori de cacat.. cel care era vinovat pentru fapta asta a fost lasat liber ca era nebun iar celalalt este inchis din cauza lu prostu ala. Dovezile au fost gasite asupra celui care este liber

  5. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    mda…doar minciuni si vrajeala ieftina…care forta rapida i-a prins? :))) cei de la forta rapida tremurau…in fine…nici unul nu stiti ce a fost si cum a fost ca sa va dati cu parerea…take care

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *