Marius Cristescu a contestat înlocuirea sa din Consiliul Local

cl marius cristescuConsilierul PP-DD, Marius Cristescu, a contestat în instanţă înlocuirea sa din Consiliul Local. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că solicitarea de înlocuire a lui Cristescu, venită de la organizaţia judeţeană a PP- DD, nu va fi pusă pe ordinea de zi a şedinţei de CL din luna octombrie.

Domnul Cristescu a contestat înlocuirea în instanţă şi aşteptăm decizia. Nu riscăm să dăm o hotărâre în CL care ulterior să fie întoarsă de hotărârea judecătorească„, a menţionat Portariuc.

PP-DD Botoşani a înaintat către Consiliul Judeţean şi către Consiliul Local al municipiului Botoşani adresele prin care solicită înlocuirea unui consilier judeţean şi a unui consilier municipal.

Solicitările sunt făcute după excluderile din partid ale consilierului local Marius Cristescu, fost preşedinte al organizaţiei judeţene, dar şi a consilierului judeţean Mihai Aniţulesei.

Aceste excluderi produc schimbări şi în Consiliul Local al municipiului Botoşani, dar şi în Consiliul Judeţean. În locul lui Cristescu, în Consiliul Local a fost propus Marius Cristinel Brumă, iar în locul lui Aniţulesei va accede în Consiliul Judeţean Viorel Herţug.

 

loading...

2 Comentarii

  1. Un coleg de banca spune:

    Cat tupeu poate avea acest deseu! Dupa ce ca partidul l-a tolerat nepermis de mult, dupa cate magarii a facut, vrea sa insinueze ca l-au dat afara nejustificat? Un ordinar, pentru care demnitatea si onoarea sunt notiuni abstracte, ce nu au avut niciodata ecou in mintea lui ingusta de jurist inchipuit. Un spagar care a pretins bani de la mai toti colegii de partid sub forma de imprumut, ca mai apoi sa uite ai inapoia. Eu insumi ma numar printre cei pacaliti de acest infractor de drept comun ce are grave probleme psihice, si nu numai. O nulitate ce a reusit in prima instanta sa insele increderea celor din jur, dar cum ulciorul nu merge de multe ori la apa, i-am descoperit adevarata valoare: 0 absolut. Are la activ trei casatorii esuate si multi asa zisi prieteni care l-au abandonat cand au descoperit ce caracter infect are. A fost printre fondatorii filialei locale, motiv pentru care a crezut ca partidul este mosia lui. Dupa ce a fost iertat de catre conducere pentru multe abuzuri si pentru returnarea a peste 30000 de lei pe care si i-a insusit in perioada cat a fost presedintele filialei judetene cu de la sine putere, inlaturand din calea lui pe toti cei incomozi, are astazi neobrazarea de a mai face pe martirul. Multe ar mai fi de spus despre acest „domn”, dar cred ca am plictisit deja si ma opresc aici.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Marius Cristescu a contestat înlocuirea sa din Consiliul Local - Flux de stiri locale | BotosaniLife.RO

Lăsați un comentariu

*