Organizaţia municipală de femei a PDL Botoşani are un nou preşedinte

IMG_0293Organizaţia municipală de femei PDL Botoşani şi-a ales, vineri seară, noua conducere. Astfel, cu unanimitate de voturi a fost aleasă în funcţia de preşedinte a organizaţiei municipale de femei, profesoara Andreea Suhăreanu. Aceasta va fi secondată de fostul preşedinte al organizaţiei municipale de femei, Carmen Bălăucă, ea optând pentru funcţia de primvicepreşedinte şi  Lăcrămioara Bradu, tot primvicepreşedinte. Secretar general va fi Monica Sandu, iar ca secretari generali adjuncţi au fost alese Simona Bunu şi Elena Lazarec.

La şedinţa de alegeri a organizaţiei municipale de femei condusă de preşedintele organizaţiei judeţene de femei PDL, Rodica Huţuleac, au luat parte preşedintele PDL Botoşani, Cătălin Flutur, preşedintele organizaţiei de pensionari PDL, Dinu Aolăriţei, preşedintele organizaţiei municipale de tineret PDL, Marius Buliga, Ioan Diaconu şi Cătălin Alexa.  Preşedintele PDL Botoşani, Cătălin Flutur, le-a transmis doamnelor prezente la şedinţa de alegeri ceea ce–şi doreşte de la noul birou ales, precum şi dorinţa sa de a colabora cu organizaţia de femei în vederea unei reconstrucţii solide a Partidului Democratâ Liberal.

„Suntem într-un număr bun  de persoane, suntem într o perioadă de reconstrucţie a partidului, o perioadă de alegeri la fiecare nivel, ne pregătim pentru alegerile judeţene. Organizaţiile interne sunt formate din membri şi simpatizanţi şi au menirea de se implica în propagarea mesajului Partidului Democrat Liberal. Organizaţia de Femei este menită să găsească soluţii, să facă propuneri pentru a îmbunătăţi condiţia femeii în societate. Noi punem foarte multă bază pe organizaţiile interne pentru că aici puteţi face şi altfel de lucruri, nu doar politici ale Partidului Democrat-Liberal. Una din sarcinile dumneavoastră este de a atrage cât mai multe membre în organizaţia dumneavoastră. Îmi doresc ca noul birou să aibă rezultate măcar la fel de bune ca vechiul birou şi cu această ocazie, mulţumesc lui Carmen Bălăucă pentru tot ce a făcut la organitzaţia municipală de femei şi de asemenea îmi doresc ca din Biroul Municipal sau din muncipiu cât mai multe femei să fie şi  în organul de conducere de la nivelul judeţului. Vă mulţumesc şi succes în continuare” , le-a transmis preşedintele organizaţiei judeţene PDL Botoşani, Cătălin Flutur precizând totodată că se bucură pentru interactivitatea şi colaborarea care există între organizaţiile Partidului Democrat Liberal. Asta în condiţiile în care mai multe membre de la Organizaţia de Tineret şi Organizaţia de Pensionari PDL Botoşani sunt şi în conducerea noului Biroul Municipal de Femei al Partidului Democrat Liberal.

andreea suhareanu
Andreea Suhareanu, noul presedinta al Organizatiei Municipale de Femein PDL

Noul preşedinte al Organizaţiei de Femei PDL Botoşani, Andreea Suhăreanu, şi-a exprimat încrederea că alături de echipa propusă pentru a face parte din noul Biroul Municipal de Femei, va promova femeia în structurile de conducere ale partidului, precum şi în luarea deciziilor în structuri de reprezentare publică. Totodată, ea şi-a propus să vină cu o altă mentalitate, să aducă un suflu nou în cadrul organizaţiei.

„Rememorez cu emoţie lucrurile care s-au întâmplat, timp de 10 ani, de când am intrat în politică. Sprijinul pe care mi l-aţi acordat pînă acum, cunoştinţele pe care le-am dobândit în tot acest timp, puterea de muncă, determinarea şi devotamentul, dar nu în ultimul rând, recunoaşterea pentru tot ce înseamnă Partidul Democrat-Liberal îmi oferă astăzi onoarea asumării responsabilităţii de a vă cere încrederea pentru alegerea mea ca preşedinte al Organizaţiei municipale a Femeilor Democrat-Liberale. Marea provocare a organizaţiei municipale este, consider eu, să reuşim să ne reinventăm şi să venim cu ceva nou în politică. Îmi propun să încurajez şi să promovez femeia în toate domeniile de activitate, să respect şi să pun în practică principiul egalităţii de şansă în societate. Ca obiective genereale îmi propun creşterea numărului de femei implicate în politică, promovarea participării active a femeii în luarea deciziilor în structurile de reprezentare publică, stimularea voluntariatului şi implicării femeii în soluţionarea problemelor sociale, în găsirea soluţiilor la problemele cu care se confruntă femeile”, a declarat Andreea Suhăreanu, noul preşedinte al Organizaţiei Municipale de Femei PDL Botoşani.

Componenţa noului Birou Permanent Municipal PDL Botoşani:

Preşedinte: Andreea Suhăreanu

Primvicepreşedinte: Carmen Adriana Bălăucă, Lăcrămioara Bradu

Secretar general: Monica Sandu

Vicepreşedinţi: Lidia Bucşinescu. Geta Chebac, Mihaela Duduman, Ioana Matfeev, Violeta Morariu, Cornelia Semenescu, Mihaela Tărnăuceanu, Elena Viziteu, Liliana Wilhelm

Secretar general adjuncţi: Simona Bunu, Elena Lazarec

Secretari executivi: Amalia Buliga, Alexandra Neamţu, Claudia Oloieru, Iolanda Sîncu. Elena Ştefan, Andreea Suceveanu, Rodica Rapaport, Simona Ungureanu, Claudia Vereştiuc, Daniela Vieriu

One thought on “Organizaţia municipală de femei a PDL Botoşani are un nou preşedinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *