Municipiul Botoşani primeşte o suplimentare de fonduri pentru extinderea reţelei de termoficare

lucrari modern calorMunicipalitatea a obţinut o suplimentare de fonduri în cadrul programului de extindere a a reţelei de termoficare. Ovidiu Portariuc, primarul municipiului Botoşani, a declarat că, în urma vizitei pe care a avut-o, săptămâna trecută, la Ministerul Dezvoltării, s-a reuşit suplimentarea sumelor pe căldură şi confort cu 3 milioane lei.

În aceste condiţii, vor continua lucrările de extindere a reţelei de termoficare astfel încât toţi locuitorii oraşului să beneficieze de apă caldă şi căldură în condiţii civilizate.

 

2 thoughts on “Municipiul Botoşani primeşte o suplimentare de fonduri pentru extinderea reţelei de termoficare

  1. Ce inseamna toti locuitorii?si cei care au centrale?Poate doriti ca toti locatarii din blocuri sa fie cuplati la termica,asa cum doreste d-ul „bobita”sa oblige asociatiile de locatari sa le presteze servicii fara plata noii unitati NOva Apasaerv ca altfel ne taie apa.Sa studieze legea care spune ca as.de propietari au caracter privat si nu sunt in subordinea operatorilor de apa canal,termica,gaz sau electricitate.Nu cocediati salariatii si obligati beneficiarii sa va plateasca costurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *