Nemulţumiri în CL de la preţul biletelor la meciurile FC Botoşani. Consilierii vor ca Primăria să deţină acţiuni la club

clŞedinţă de Consiliu Local cu scântei de la modernizarea Stadionului municipal şi a preţurilor la biletele meciurilor FC Botoşani. Consilierul local Marius Buliga a acuzat că Primăria a investit mulţi bani în stadion, respectiv 200.000 euro, fără măcar să aibă 1% din acţiuni la club. Consilierul local s-a declarat nemulţumit şi că biletele nu sunt accesibile botoşănenilor.

Primăria oferă din taxele şi impozitele majorate cu 16% 200.000 euro pentru FC Botoşani. Oamenii ăştia care au venut ani de zile la fotbal nu-şi permit la preţurile astea să meargă la fiecare două săptămâni. Să fie o discuţie pentru anul viitor, când se va face o nouă finanţare. Mă gândesc că o să începeţi cât de repede să montaţi nocturnă  ”, a spus Buliga.

Primarul Ovidiu Portariuc i-a răspuns că o poziţie vizavi de preţul biletelor la meciurile FC Botoşani a avut atât el , cât şi viceprimarul Cosmin Andrei.

Noi am cerut finanţatorilor să înţeleagă că vorbim de un sport care trebuie să fie accesibil tuturor şi să caute variante şi soluţii, să mute presiunea financiară în altă zonă”, a precizat Portariuc.

O replică mai dură la problema ridicată de consilierul PDL a avut-o viceprimarul Cosmin Andrei.

Observ că aveţi poziţii divergente cu şeful dumneavoastră de partid (nr. Cătălin Flutur), care m-a criticat la momentul în care am luat o poziţie în ceea ce priveşte preţul biletelor şi implicarea conducerii Primăriei în acţionariatul clubului. În momentul în care am susţinut că dorim bilete mai ieftine şi că dorim să facem parte din conducerea clubului, şeful dumneavoastră de partid a spus că nu este oportună această implicare a noastră. Observ că dumneavoastră aveţi altă poziţie”, i-a spus viceprimarul.

Marius Buliga i-a răspuns viceprimarului că “în PDL nu există dictatură şi că fiecare îşi poate exprima părerea”.

One thought on “Nemulţumiri în CL de la preţul biletelor la meciurile FC Botoşani. Consilierii vor ca Primăria să deţină acţiuni la club

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *