Au inceput sa curga demisiile in randul asistentilor plecati in strainatate prin concedii fara plata

cadre medicaleGata cu plecarile in concedii fara plata a personalului medical pe perioade mai mari de un an. Reprezentantii Spitalului Judetean au limitat plecarile asistentilor medicali dupa ce unii dintre angajati au blocat ani de zile posturile in unitate. Potrivit managerului Viorel Iliuta, au fost angajati care au blocat postul cinci si chiar sapte ani.

Am cerut ca plecarile sa fie avizate de sindicat, de medicul si asistentul sef.  Acestia vor trebui sa declarare ca poate sa desfasoare activitatea fara acea persoana”, a spus Iliuta.

Dupa ce conducerea spitalului a luat aceasta masura, au inceput sa apara si demisii din partea celor care muncesc in strainatate. In jur de 15 angajati si-au depus demisiile, au anuntat cei din conducerea spitalului.

Nu poti sa tii postul blocat. Ei joaca la doua capete. Pana acum nu toti au avut acceptul medicilor sefi. Trebuei sa hotarasca, pleaca si lasa locul altuia”, a mai spus Iliuta.

2 thoughts on “Au inceput sa curga demisiile in randul asistentilor plecati in strainatate prin concedii fara plata

  1. Foarte OK! Masura trebuie extinsa in toate sectoarele bugetare. Sunt multi care au beneficiat de locuinte ANL, la stat figureaza in fara plata si ei de fapt lucreaza prin Spania, Italia pentru altii. De unde asemenea legi permisive in tara asta, cand foarta multa lume nu are unde lucra sa castige o paine, chiar si asa saraca din Romania?

  2. BUN.Si adica angajati pe altii…ptr. o mai buna desfasurare a actului medical!aveti bani de SALARII???PTRR. TOTI???NU CRED…MINCIUNI…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *