PNL a desemnat oficial noul viceprimar la Primaria Botosani

Viorel IliutaBiroul Politic Teritorial al PNL a decis, marti seara, nominalizarea unei persoane pe functia de viceprimar al municipiului Botosani. Presedintele organizatiei municipale, Viorel Iliuta, a declarat ca PNL a desemnat-o pe Catalina Lupascu pentru preluarea acestei functii. Catalina Lupascu este in prezent inspector general adjunct la Inspectoratul Scolar.

PNL si-a respectat promisiunea de a desemna un viceprimar. Cer presedintelui organizatiei municipal PSD, Ovidiu Portariuc, sa declare public daca viceprimarul liberal va avea drept de viza pe toate documentele care circula in Primaria Botosani, asa cum domnul Paval are la Consiliul Judetean si daca viceprimarul liberal va primi atributii in urma negocierilor care vor urma intre PNL si PSD. Asteptam sa ne spuna ce se intampla. Sper sa fie o echipa mai reusita”, a spus Viorel Iliuta.

El a mentionat ca daca aceste conditii nu sunt indeplinite, PNL isi rezerva dreptul de a renunta la postul de viceprimar al municipiului Botosani.

2 thoughts on “PNL a desemnat oficial noul viceprimar la Primaria Botosani

  1. Coboara PNL, coboara… La anul – 19%, la viitoarele alegeri locale, cam 15%. Sa multumiti din inima luminatului strateg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *