Bobo (Fără Zahăr): E important mai ales în această perioadă să poți face publicul să râdă

Cei doi băieți de la trupa Fără Zahăr au acordat un scurt interviu publicației BotosaniNews imediat după concertul susținut, joi seară, la clubul Tex, redeschis publicului. Dorohoienii, care nu de mult timp, au lansat un single nou dedicat lui Smiley, ne-au povestit despre reacția pe care cunoscutul artist a avut-o când a primit din partea lor piesa cadou, dar și despre ce au mai făcut în ultimul timp și cum li se mai pare Dorohoiul lor natal.

Rep: Cum e să cântați acasă?

Bobi: E foarte fain să cânți acasă, cu atît mai bine în Botoșani, pentru că de multe ori, vorbeam cu Bobo, Botoșanii sunt în topul preferințelor noastre din cauza căldurii publicului.

Rep: Cât de greu a fost pentru doi dorohoieni, pentru o trupă de provincie, să se impună în jungla muzicală românească?

Bobi: La fel de greu cum a fost și e pentru doi bănățeni, doi vasluieni, important e să ai ceva de zis, nu contează că vii de la coada vacii sau vii de la coada trolebuzului.

Rep: Ați ajuns și acasă, la Dorohoi? Veți ajunge?

Bobi: Nu avem timp acum de Dorohoi, pentru că ne așteaptă Vama Veche mâine.

Rep: Dar ce mai știți, aveți apă caldă acum în Dorohoi? Vă plângeați la un moment dat că nu este…

Bobi: Avem centrale termice acum la Dorohoi, nu mai suntem la sistemul centralizat. Avem apă rece, în schimb și asta e o mare minune.

Bobo: Ne place acum bulevardul, pavat frumos cu sens girator, s-o reabilitat termic blocul turn, arată bine acum.

Bobi: Eu mă mândresc cu Bobo de acolo din Dorohoi, este o emanație a acestui oras, de mare rafinament.

Rep: De unde ideea de a dedica o piesă lui Smiley, de ce și ce reacție a avut artistul?

Bobo: De ce Smiley? Pentru că la un moment dat era pe toate canalele de televiziune, la orice emisiune tv, venea pauza publicitară și iar el. Apoi tot el era în juriu, apoi pauză publicitară și iar Smiley, pe toate panourile publicitare din oraș era Smiley. Cred că după Traian Băsescu era omul cel mai prezent în oraș. I-am trimis piesa de ziua lui că a fost la sfîrșitul lui iulie, i-am trimis-o cadou, și i-a plăcut foarte mult, s-a distrat și ne-a zis că noi nu suntem normali. Nu ne-am cunoscut niciodată, dar pare un tip tare fain.

Rep: Veți face și videoclip la piesa „Smile”?

Bobo: Încă nu știm, noi am lansat-o  așa în eter, fără să avem mari așteptări de la ea. Dar s-ar părea că a prins foarte mult la public și pînă la urmă și publicul ajută prin feedback, dictează cumva traseul artistic.

Rep: Concerte pe unde mai aveți în perioada imediat următoare?

Bobo: Săptămâna viitoare la Buzău, mâine în Vamă…

Rep: Și o curiozitate, sunt concertele Fără Zahăr mai gustate de diabetici?

Bobo: (Râde!) Publicul e divers și întotdeauna ne primește destul de bine pentru că e haios ceea ce facem și când îi faci pe oameni să râdă, mai ales acum când este destul de greu pentru oricine, e cu atât mai important.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *