Primăria care îşi face WC cu preţul unei vile

dan vezeteuPrimăria Coţuşca a scos la liciţaţie construirea unui grup sanitar pentru şcoala din comună. Licitaţia a fost adjudecată de firma Coornell`s Floor pentru suma de 402.556 lei, iar contractul prevede construcţia unui grup sanitar pentru elevi cu utiliţăţile aferente.

Afacerea este o „făcătură”. Şi asta pentru că firma care a oferit cel mai bun preţ (puţin peste 200.000 de lei) a fost exclusă din licitaţie, adjudecarea făcându-se în sistem clientelar. Astfel, s-a ajuns în situaţia ca Primăria din Coţuşca să plătească pentru un WC cât o vilă de lux situată în municipiul Botoşani.

Iniţial, proiectul prevedea construirea unui grup sanitar cu etaj, lângă unul dintre cele două corpuri ale şcolii, în care erau doar patru săli de clasă.

Primarul Dan Vezeteu (foto) susţine că documentaţia  a fost demarată înaintea preluării funcţiei şi acum a modificat proiectul în sensul în care să se renunţe la etaj dar să se construiască două grupuri sanitare la ambele corpuri ale şcolii.

WC scoala cotusca„Grupul sanitar este o clădire de 9×11 metri pătraţi şi cu o înălţime de 3,5 metri. Sperăm ca lucările să fie finalizate până la începerea anului şcolar. După finalizare vom avea un grup sanitar la standarde europene pentru băieţi, fete şi persoane cu handicap”, a declarat primarul.

O altă modificare a proiectului este ca bazinul vidanjabil să deservească şi clădirea Primăriei. Potrivit edilului în şcoala din comună învaţă 460 de elevi, investiţia fiind una necesară.

3 thoughts on “Primăria care îşi face WC cu preţul unei vile

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    firma coornell floor a castigat toate licitatiile de pe ultimul loc si cu pretul cel mai mare. politica bat-o vina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *