Un concern italian este interesat să investească în judeţul Botoşani

doina federovici
Doina Federovici

Senatorul Doina Federovici aduce oameni de afaceri din Italia la Botosani. Parlamentarul a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca a purtat deja discutii cu reprezentanti ai mediului de afaceri din Italia, care s-au aratat interesati sa investeasca in Botosani.

Am certitudinea ca in cursul saptamanii viitoare va fi prezenta la Botosani o delegatie de oameni de afaceri italieni, interesati sa investeasca in zona noastra. Acesti oameni de afaceri reprezinta un concern italian care desfasoara activitati in domeniul constructiilor civile, industriale, infrastructura, agricultura bio, energie verde si industrie alimentara„, a spus senatorul PSD.

Doina Federovici a declarat că a contactat autorităţile locale de pe raza Colegiului Dorohoi-Flămânzi cu privire la vizita delegaţiei de italieni.

„Scopul clar al acestor întâlniri este acela de a aduce investiţii în zonă şi de a crea locuri de muncă în Botoşani, Bucecea şi Flămânzi. Sumele pe care domniile lor vor să le investească în această zonă sunt suficient de mari. Nu ştiu să spun o cifră, dar mă gândesc că o fabrică de mozzarella la Flămânzi este bine venită„, a mai spus Federovici.

Aceasta a mai spus că în luna septembrie intenţionează să organizeze şi un simpozion la care să fie invitaţi oameni de afaceri din Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *