Eleva ucisă de fostul iubit, condusă pe ultimul drum de sute de oameni. FOTO

Inmormantarea Niculei BacinschiSute de oameni au condus-o, joi, pe ultimul drum pe Niculina Bacinschi, eleva de 17 ani care a fost ucisă, luni după-amiază, de fostul iubit. Familia, inclusiv cei doi fraţi, de şapte şi respectiv 12 ani, colegii de clasă, prietenii, dar şi sătenii din Hilişeu Horia au ţinut să îi aducă un ultim omagiu adolescentei care s-a stins din viaţă mult prea devreme.
Inclusiv primarul comunei, Ioan Butnaru, a petrecut-o pe adolescentă pe ultimul drum. De altfel, el a declarat că a fost alături de familie din prima clipă, sprijinind-o atât moral, cât şi financiar.

Colegii de la Colegiul Regina Maria din Dorohoi au venit cu buchete de flori pe care le-au lăsat la căpătâiul  fetei.

Sicriul alb cu corpul neînsufleţit al Niculinei Bacinschi a fost depus la locuinţa familiei sale şi a fost înmormântată la cimitirul din Hilişeu Crişan. Tânăra a fost îmbrăcată în rochie de mireasă. Slujba a fost oficiată de trei preoţi, iar trei echipaje de poliţie şi unul de la Poliţia de Frontieră au asigurat ordinea şi liniştea pe tot parcursul ceremoniei de înmormântare.

loading...

4 Comentarii

 1. Luci BT spune:

  Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Te-am iubit prea mult şi te-am pierdut. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte

  Răspunde
 2. ionela spune:

  nu mai denaturati adevarul si ne intoxicati cu stiri de senzatie…..nu e nici un fost iubit…e un frustat sexual…..dumnezeu sa o odihneasca in pace….

  Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

 1. Ani grei de închisoare pentru tânărul care şi-a ucis iubita dându-i foc. | BotosaniNews.ro
 2. 25 de ani de puşcărie pentru tânărul care şi-a ucis prietena şi i-a dat foc | BotosaniNews.ro

Lăsați un comentariu

*