Percheziţii la Penitenciar

Poliţiştii din Botoşani au făcut, miercuri dimineaţă, percheziţii în Penitenciarul Botoşani. În baza unui mandat emis de Judecătoria Botoşani, ei au descins în celulele unor deţinuţi asupra cărora planează suspiciunea coordonării unor fapte sanţionate penal, săvârşite în afara Penitenciarului Botoşani.

În urma percheziţiei efectuate, asupra persoanelor private de libertate, bunurilor personale şi a spaţiilor în care aceştia au acces, nu au fost descoperite obiecte interzise.  Pentru documentarea şi combaterea acestor tipuri de acţiuni ilicite şi-au adus aportul şi specialişti din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Acţiunea a avut loc în paralel cu percheziţiile făcute la mai multe persoane din Botoşani, comunele limitrofe şi municipiul Botoşani implicate în reţeaua de hoţi din societăţi comerciale.

Descinderi ale mascaţilor la locuinţele hoţilor din firme

One thought on “Percheziţii la Penitenciar

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Activităţile specifice, desfăşurate în această cauză de către poliţişti, au stabilit că gruparea infracţională era coordonată de două persoane aflate în stare de deţinere în Penitenciarul Botoşani.Acţiunea a fost un fiasco,nu s-a găsit nimic la cei închişi…probabil corespondau telepatic cei din penitenciar cu cei din afară….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *