Grădiniţă modulară în cartierul ANL Bucovina

ANL BucovinaReprezentanţii Primăriei Botoşani au în calcul mai multe variante pentru copiii de la Grădiniţa 24. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că ridicarea unei grădiniţe modulare ar fi cea mai indicată variantă. Aceasta ar urma să fie construită, în cazul în care costurile nu vor fi exagerat de mari, în cartierul ANL Bucovina.

Terenul este chiar în mijlocul cartierului ANL Bucovina. Este compartimentat deja. S-au făcut nişte calcule şi se pare că este mult mai eficient. În prezent avem 100 de copii. Dacă ulterior vor fi 120-130, în maxim două săptămâni se poate extinde modular acea grădiniţă. Iar atunci când nu vor mai fi copii în zonă, se poate muta respectiva construcţie în altă zonă foarte uşor”, a spus Portariuc.

Firma care ar putea ridica grădiniţa modulară este din Sibiu şi, spune Portariuc, a realizat astfel de construcţii şi în Spania sau Portugalia.

De asemenea, o soluţie ar fi şi rămânerea în spaţiul existent şi prelungirea chiriei, după ce proprietarul şi-a anunţat această intenţie sau achiziţionarea fostei clădiri a Poliţiei Rutiere de pe Bulevard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *