O firmă din Botoşani prepară cozonaci pentru primarul general al Bucureştiului

Velica Ailenei cu cozonaci in manaO firmă din Botoşani prepară cozonaci pentru primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Brutăria Iba, patronată de omul de afaceri Velică Ailenei, livrează săptămânal cozonaci pentru edilul şef al Bucureştiului.

Proprietarul brutăriei susţine că, prin intermediul unui prieten din Suceava, nişte cozonaci au ajuns, de Anul Nou, la Oprescu, iar de atunci acesta solicită în permanenţă cozonaci făcuţi la Botoşani.

Facem nişte cozonaci mai dietetici pentru domnul Oprescu. Îi facem cu foarte multă nucă şi mai puţin dulce”, a spus Velică Ailenei.

Cozonacii sunt copţi în cuptoare de cărămidă, iar ingredientele sunt 100% ecologici.

Brutăria Iba funcţionează la intersecţia dintre strada Petru Rareş şi Bulevardul Mihai Eminescu.

3 thoughts on “O firmă din Botoşani prepară cozonaci pentru primarul general al Bucureştiului

  1. oare nu se gaseste nimeni sa-i faca o verificare si tovarasului Velica,evidenta dubla in contabilitate..contracte de munca semnate pe jumatate de norma dar defapt angajatii muncesc cate 8-10 ore..materii prime neinregistrate..bonuri fiscale neemise..doar se stie ca o parte din evaziunea fiscala se face in brutarii..nu ar strica sa se sesizeze cineva si sa-i faca un control inopinant..ar avea mari surprize..nu-i asa tovarase Velica?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    mare domn tovarasu Velica..mai bine s-ar sesiza cineva sa-i faca un control..oameni angajati cu jumatate de norma care muncesc cate 10 ore la negru..evidenta contabila paralela..bonuri fiscale neemise..inregistrari fictive..doar se stie ce evaziune fiscala exista in brutarii..
    PS:asa sa fie toti baptistii(pocaiti)?

  3. in aceleasi conditii se munceste si la alta brutarie, undeva la tara…..nu-i spun numele ca ma urmareste un cioban, dar e undeva linga o poiana!!! mai jos…linga un iaz de unde se foloseste si apa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *