Concurs Judeţean la desen tehnic, organizat la Botoşani

concurs de desen tehnicÎn cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, miercuri, 3 aprilie 2013, la Liceul Dimitrie Negreanu Botoşani, s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a Concursului Judeţean la Desen Tehnic.

La concurs au participat elevi ai claselor a IX-a şi a X-a, de la licee cu profil tehnic, din judeţul Botoşani.

Concursul a constat numai din aplicaţii practice, respectându-se însă programa şcolară. Subiectele au fost elaborate şi corectate de cadre didactice de la licee care nu au avut elevi în concurs.

S-au remarcat următorii elevi de la clasa a IX-a: Codău Marius-Alexandru (Premiul I) de la Liceul „Dimitrie Negreanu” Botoşani, Bejnariu Alexandru-Marian (Premiul al II-lea) de la Liceul Tehnologic „Petru Rareş” Botoşani şi Alexa Bogdan-Marcel (Premiul al III-lea) de la Liceul „Dimitrie Negreanu” Botoşani.

La clasa a X-a, premiile au fost obţinute de: Ţeoanu Florin (Premiul I) de la Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuţă” Şendriceni, Havriliuc Ştefan (Premiul al II-lea) de la Liceul „Dimitrie Negreanu” Botoşani şi Andron Mitică (Premiul al III-lea) de la Liceul Tehnologic „Petru Rareş” Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *