Se întâmplă la Botoşani! Un om de afaceri a cumpărat un bloc cu un sac de bani cash

ascon BotosaniUn cunoscut om de afaceri din Suceava, Constantin Roman, a cumparat fostul sediul al SC Ascon SA de pe strada Octav Onicescu cu un sac de bani. In acest sediu ar fi trebuit sa se mute Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, insa imediat dupa ce in presa a aparut aceasta informatie, omul de afaceri din Suceava l-a si cumparat cu 900 000 de lei, bani pe care i-a dat cash.
Cladirea cu pricina a fost scoasa la vanzare de Fisc din cauza datoriile pe care le avea societatea Ascon la bugetul de stat. Initial nu s-a oferit nimeni sa o cumpere motiv pentru care pretul a scazut de la doua milioane pana la 900 000 de lei.
Presedintele Ascon a fost uimit cand a vazut ca afaceristul a venit cu un sac de bani, insa “Daca Trezoreria i-a acceptat, eu nu am nicio treaba”.

”Nu m-am speriat cand am vazut banii. Probabil persoana respectiva a luat banii de la cineva care are firme, am inteles ca are si neamuri in strainatate. Eu nu am nicio problema. Ala care a venit cu banii la ala i-am dat. Am inteles ca e un om foarte cunoscut. Eu sunt multumit ca am rezolvat problema si nici nu mai vreau sa aud sa lucrez cu statul Statul e cel mai mare camatar. Nu conteaza cum a dat banii, bine ca s-a rezolvat”, a declarat presedintele Ascon, Constantin Zaharia.

Si pentru ca pe contul societatii se instituise sechestru de Fisc, finantistii au primit 803 000 lei dupa incheierea tranzactiei, adica contravaloarea debitelor.

 Odata cu perfectarea acestei tranzactii si OCPI Botosani a ramas fara sediu astfel incat va trebuie sa stea tot in chirie.

2 thoughts on “Se întâmplă la Botoşani! Un om de afaceri a cumpărat un bloc cu un sac de bani cash

  1. I-a depus la trezoreria botosani, ce-i asa degreu de priceput? Tre sa fii tare natarau sa nu gasesti o solutie sa primesti banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *