Adolescentul care a înjunghiat un taximetrist este elev la un liceu de elită

taximetrist injunghiat la BotosaniPoliţiştii l-au prins pe tânărul care, marţi seară, a înjunghiat un taximetrist. Acesta are 18 ani şi este din Dersca, dar locuia la un unchi de al său din municipiul Botoşani. El este cercetat pentru tentativă de omor. Bogdan C este elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Mihai Eminescu şi avea rezultate foarte bune.

El a devenit suspect în momentul în care unchiul său l-a dat dispărut de acasă, imediat după comiterea faptei. Poliţiştii au comparat amprentele şi s-a stabilit că el este autorul tentativei de omor.

Vă reamintim că marţi seară taximetristul Radu Cioabă, în vârstă de 47 de ani, a luat un client de la Unicat până în zona magazinului Dorian 4, pe Împărat Traian. La finalul cursei, clientul a cerut să i se schimbe o bancnotă de 100 de lei.

În timp ce căuta banii pentru schimb, clientul, care se afla pe bancheta din spate, a luat un cuţit şi l-a înfipt pe la spate în gâtul taximetristului, după care a fugit.

Dându-şi seama de gravitatea rănii, şoferul de taxi a pornit maşina şi a plecat direct spre Unitatea de Primire a Urgenţelor. El a fost băgat direct în sala de operaţii, iar de acolo transportat la Iaşi. Taximetristul lucra pentru compania de taxi President.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *