Firma Lacto Solomonescu a solicitat autorizaţie de protest. Vezi motivul!

cisterna cu lapte blocata in zapadaFirma Lacto Solomonescu a solicitat autorizaţie de protest în faţa Prefecturii. Reprezentanţii firmei spun că toate camioanele societăţii vor fi aduse în faţa Instituţiei Prefectului, în semn de protest faţă de modul cum s-a acţionat la deszăpezirea drumurilor din judeţ. Patronii acuză lipsa de organizare a autorităţilor.

Carmen Solomonescu, administratorul firmei, susţine că firma are livrări de peste 30 miliarde lei vechi şi nu poate să asigure nici transportul de marfă, însă nici cisternele cu lapte nu pot ajunge la fabrică, din cauza drumurilor înzăpezite.

Drumul care leagă Botoşaniul de oraşul Săveni este şi acum impracticabil, iar pentru oamenii de afaceri din domeniul prelucrării laptelui, situaţia este dezastruoasă.

Patronii se plâng că, deşi plătesc sume foarte mari către bugetul de stat şi bugetele locale, drumurile rămân înfundate, iar drumarii nu-şi fac treaba.

6 thoughts on “Firma Lacto Solomonescu a solicitat autorizaţie de protest. Vezi motivul!

  1. de ce nu se plang si de profiturile uriase care le incaseaza de pe urma producatorilor de la pte pe care ii platesc cu preturi de nimic si apoi vand de zeci de ori mai scump.

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Macar au produse de calitate si vand peste tot in tara. Pacat ca sunt printre singurii din Botosani care fac asta iar ceilalti se uita la capra vecinului si crapa de invidie cum faci si tu.

  2. Da, adevar este ca drumurile sunt inzapezite de aproape o saptamina.Insa
    trebuie sa spun si eu ceva in calitate de gospodina: produsele lactate proaspete ( in special smintina) nu se pot consuma. Smintina are nu stiu ce adaosuri si sticleste parca ar avea aracet prin ea.

  3. Poate ca si drumarii ar trebui sa ceara despagubiri domnului Solomonescu pentru faptul ca un sofer de al sau nu a dorit sa asculte de unii cetateni din comuna Avrameni sa nu se deplaseze pe ruta Avrameni -Panaitoaia deoarece blocheza traficul intrucat pe acolo se lucra la dezapezire.Incapatanarea acestuia a dus la blocarea DJ294A si fortand ambulanta de la Botosani,echipajul ISU plus utilajele de dezapezire sa stea o noapte in camp in viscol iar o noapte pe la scoala generala si pe la sateni.Sa nu uitam ca in acel convoi se afla si mama micutului ars de la Mitoc care se deplasa spre Bucuresti.Datorita refuzului soferui in loc sa se ajunga sambata seara la Botosani au ajuns abia mati seara .Rusine domn sofer!

  4. de ce nu spune domnul solomonescu ca aceste camioane au blocat de vineri drumul ungureni -saveni si au stat zeci de masini blocate in saveni din cauza lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *