Viviana Sposub a câştigat titlul de Miss Boboc la Liceul de Artă. Galerie foto

Viviana Sposub, Miss Boboc 2012 la Liceul Stefan Luchian
Viviana Sposub, Miss Boboc 2012 la Liceul Stefan Luchian

Eleva Viviana Sposub, din clasa a IX-a, a câştigat, marţi seară, concursul de frumuseţe Miss Boboc 2012 de la Liceul de artă “Ştefan Luchian” din Botoşani.

Adolescenta de 15 ani a fost declarată câştigătoare în urma unui concurs desfăsurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoşani, la care au participat alte nouă eleve de clasa a IX-a. Locul al doilea i-a revenit Ralucăi Parfenov, iar poziţia a treia Anamariei Bucşă.

Au mai concurat Anca Lăzărescu (care luat premiul Miss Popularitate), Ioana Secu, Alexandra Cristescu, Diana Leonte, Raluca Alecu şi Roxana Chiţanu.

Titlul de Mister Boboc 2011 a fost câştigat de Alexandru Mahu, în timp ce pe locul doi s-a clasat George Leonte, iar pe trei Ovidiu Pricop.

Au mai concurat George Aciobăniţei, Gabriel Burduja, Cosmin Ştefan, Alexandru Chelariu (Mister Popularitate), Alexandru Grigore şi Silviu Murariu.

Câştigătorii vor reprezenta Liceul de artă în faza finală a Miss Boboc 2012.

One thought on “Viviana Sposub a câştigat titlul de Miss Boboc la Liceul de Artă. Galerie foto

  1. As sugera sa faceti saptamanal un asemenea concurs si sa-l mediazitati intens pentru ca tinerele sa vada care sunt „valorile morale” apreciate in ziua de azi: decolteul cat mai generos , fusta cat mai scurta si mai mulata si creierul cat ma mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *