Tavan prăbuşit la blocul ANL! Este al şaselea caz în trei ani!

O familie din Dorohoi, chiriaşă în unul din apartamentele blocului ANL de pe strada Dimitrie Pompeiu, a trecut prin clipe înspăimântătoare miercuri dimineaţă, când la un moment dat s-a trezit cu tencuiala de pe tavanul din sufragerie, căzută în mijlocul camerei. Incidentul vine la aproximativ 10 zile de la vizita unui reprezentant al firmei Victor Construct care a inspectat tavanul şi pereţii şi a prevăzut ce urma să se întâmple, vizită făcută în urma sesizării venite de la un alt locatar, dar şi a altor incidente asemănătoare petrecute în ultima perioadă.

Reprezentanţii Primăriei spun că au sesizat pe reprezentanţii firmei Victor Construct, cea care a construit blocul, pentru remedierea pagubei dar vor sesiza şi Inspectoratul de Stat în Construcţii.

Florentina Grigoraş, chiriaşă într-unul dintre apartamentele de la etajul unu al blocului, a declarat că miercuri dimineaţă în jurul orei 7,10, în timp ce se aflau la bucătărie, au auzit un zgomot puternic din sufragerie. Membrii familiei au rămas stupefiaţi când au văzut că aproximativ jumătate din tencuiala de pe tavan se prăbuşise în mijlocul camerei.

Totul s-a întâmplat la 10 minute după ce am strâns patul. Nu vreau să mă gândesc ce se putea întâmpla dacă tavanul pica mai devreme când în cameră eram întreaga familie, inclusiv copilul. De câteva zile se auzea un zgomot în tavan, ca cel făcut de şoareci, de fapt se desprindea încet tencuiala. În urmă cu zece zile a fost un reprezentant al firmei Victor Construct, venit la sesizarea altui vecin care a păţit la fel cu tavanul. Atunci el ne-a spus că tencuiala de pe tavan va cădea, dar că vor lua măsuri. Situaţia este de nesuportat, suntem a cincea sau a şasea familie din acest bloc care în ultimii trei ani ne trezim cu tencuiala de pe tavan căzută”, a declarat Florentina Grigoraş, care a adăugat că imediat după producerea evenimentului a sesizat situaţia şi reprezentanţilor Primăriei, proprietara blocului ANL.

 Sursa:Realitatea Dorohoiana

One thought on “Tavan prăbuşit la blocul ANL! Este al şaselea caz în trei ani!

  1. Mda ! Puterea lucrului bine facut ?
    Oare asa se va intimpla si cu restul lucrarilor facute de VC ?
    Ca la ANL-urile din Bucovina sistemul de colectare a apelor menajere au fost asa de bine facut incit mai ales vara iti „muta nasul din loc” si dejectiile refuleaza in subsolul blocurilor
    Oare cine o fi facut receptia si a dat „bun de plata” ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *