Săli de operaţii nefolosite la Spitalul Judeţean, deşi au fost reabilitate. Vezi motivul!

sala de operatieMai multe săli de operaţii din tronsonul reabilitat de la Spitalul Judeţean nu pot fi folosite şi asta pentru că nu a fost găsită soluţia pentru a acoperi pereţii încăperii. Reprezentanţii unităţii spitaliceşti susţin că aceste finisaje nu au fost prinse în proiect, drept pentru care operaţiile se fac tot în sălile vechi. În această situaţie sunt trei săli de operaţii din Corpul A, corp care a fost dat în funcţiune în luna iulie.
„S-a demarat licitaţia pentru achiziţia de aparate de aer special, iar pe pereţi s-a decis că se va pune covor antibactericid. Nu era prins în proiect, dar am decis să facem sălile de operaţie conform tuturor standardelor europene, să nu fie nevoie la anul să mai facem ceva”, a declarat Gheorghe Damian, managerul Spitalului Judeţean. 
Potrivit acestuia, achiziţionarea suprafeţelor suplimentare de covor montat pe pereţi va fi suportată, într-o primă etapă, de firma care asigură reabilitarea unităţii sanitare.
Constructorul şi-a luat angajamentul că va pune acel covor. Noi am discutat şi cu medicii care vor opera în acele săli şi am luat în calul şi găsirea unor sponsori. Că dacă se găsesc atâţia sponsori pentru a da bani la o biserică, mă gândesc că s-or găsi câţiva şi pentru a da un ban pentru spital”, a mai spus Damian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *