Gheorghe Marcu: Românii şmecheri şi ticăloşi şi ungurii ipocriţi au complotat împotriva românului cinstit

gheorghe marcu la PSDPreşedintele organizaţiei PSD Botoşani, Gheorghe Marcu, şi-a manifestat dezamăgirea faţă de numărul mic de români care au mers, duminică, la referendum pentru de decide cu privire la viitorul preşedintelui ţării. Deşi a mulţumit alegătorilor care au participat la vot, Marcu crede că rezultatul referendumului este determinat de românii şmecheri şi ticăloşi.

Constatăm că drama românilor şi a României s-a materializat prin complicitatea criminală între românul şmecher, dar ticălos, împreună cu ungurul ipocrit împotriva românului cinstit şi onest”, a apreciat Marcu.

El crede revenirea lui Băsescu la Cotroceni ar arăta laşitatea şi lipsa de onoare a preşedintelui suspendat.

„Am constatat că noţiuni ca demnitate şi onoare sunt străine pentru preşedintele Traian Băsescu. Cred că cuvântul cel mai potrivit pentru domnia sa este laşitate”, a adăugat Gheorghe Marcu.

8 thoughts on “Gheorghe Marcu: Românii şmecheri şi ticăloşi şi ungurii ipocriţi au complotat împotriva românului cinstit

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    De ce nu au avut voie reprezentanţii PDL să obţină copiile listelor suplimentare din secţiile de votare?!!!!li s-a interzis cu desăvârşire.Asta dă răspuns la ce este USL.Cred că ipocrizia şi şmecheria este la USL,nu la PDL!usl VA DISPĂREA LA TOAMNĂ!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Tovarase Marcu, constatarea asta este de la votul de suspendare! ma bucur ca pana la urma ti-a venit constiinta acasa.

  3. „Constatăm că drama românilor şi a României s-a materializat prin complicitatea criminală între românul şmecher, dar ticălos, împreună cu ungurul ipocrit împotriva românului cinstit şi onest”, a apreciat Marcu.
    Domnule Marcu daca aveti deja un scaun caldut, nu trebuie sa ne jigniti. Sau daca nu mai candidati la alegerile parlamentare , nu mai conteaza. Invatati sa pierdeti, ca puterea este trecatoare, cetatenii cu drept de vot va ridica, dar tot ei va coboara, dar fara lift. Aveti acelasi limbaj va Victor Ponta, care a declarat ca el trebuie sa apere doar 8 milioane de romani, care au votat, dar consider ca odata ce toti cetatenii platesc impozite, toti trebuie aparati. Nu ma intereseaza Basescu, dar ma intereseaza tara in care traiesc si nu vreau sa fiu mintit in fiecare zi. Nu toti cei care nu au fost la vot sunt pdl-isti, nu toti sunt prosti, acceptati ca sunt romani care nu au vrut sa fie manipulati. Am avut liniste in mandatul Nastase-Geoana, Boc-Basescu. Trebuie sa acceptati si opozitie in tara asta. Ii rog pe cetateni sa se gandeasca ce se poate intampla cu un parlament de 90% USL-isti. Ce a facut PDL-ul cu majoritate de 52% ( cu UDMR si UNPR)? Ne mai dorim liniste ? Apropo domnule Marcu cine plateste cheltuiala cu referendumul, cei peste 20 de milioane de euro ? Cate se puteau face cu acesti bani ?

  4. Domnule marcu(cu „m” mic), s-ar putea sa am ceva mai multa scoala si educatie decat ai dumneata impreuna cu toti acolitii dumitale la un loc. Asa incat nu numai ca nu iti permit sa ma cataloghezi ca smecher si ticalos doar pentru ca nu slujesc interesului dumitale personal, dar cu aceasta declaratie te-ai descalificat definitiv atat ca om, cat si ca personaj politic. Nu ca am mai fi avut nevoie de o confirmare,dar se pare ca dumneata nu poti nici macar sa bati la portile civilizatiei, intrucat nu cunosti notiunea. Ati cheltuit banii poporului, deci inclusiv ai mei, pentru a va satisface o toana si o sete bolnava pentru putere, in conditiile in care nu sunt bani pentru reintregirea salariilor, promisiune cu care ati castigat alegerile locale. Eu nu am fost la vot pentru ca nu mai am increderea naiva de altadata in clasa politica, indiferent de culoarea ei. Nu sunteti manati in lupta de binele poporului ci de setea de satisfacere a propriilor interese.Nu-i asa ca insasi constiinta dumneavoastra imi da dreptate? Nu e nevoie sa-mi raspundeti pentru ca deja cunosc raspunsul.

  5. Eu am precis si mai multa scoala decit dumneata , Alexia, dar am gandit la fel cum a exprimat Marcu chiar daca nu ma dau in vant dupa el.De asta data ei au dreptate si atat. Adevarul este exact asa cum l-a spus el! Daca nu ai fost la vot nu mai dreptul sa ai opinii intr-o chesiune de democratie sau de interes national.

  6. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    arza-te-ar focu’ de nesimtit ordinar
    de unde pana unde ne faci tu pe noi ipocriti
    „”O babuta la cabina de vot.
    Dupa 15 minute iese si intreaba comisia:
    – „Maica, ……….-va-n gura, se scrie legat sau despartit?”

  7. Nu, nu va dati in vant dupa el, ci il slugariti, atat timp cat puteti afirma ca „nu am dreptul sa am opinii”. Va dovediti a fi cu mult mai putina scoala decat domnia sa cand interziceti dreptul la libera exprimare in asa-zisa democratie si in chestiuni de interes national, pe care incercati sa le promovati ca embleme personale, fara sa le cunoasteti macar definitia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *