Peste 1.500 de oameni au ajuns la Muzeul Judeţean, în Noaptea Muzeelor. Galerie foto

Peste 1.500 de persoane au trecut pragul Muzeului Judeţean, în Noaptea Muzeelor, organizată sâmbătă seară, între orele 19.00 şi 24.00. Potrivit directorului Lucica Pârvan, majoritatea vizitatorilor a fost formată din adulţi, iar cea mai vizitată expoziţie a fost cea de tezaur.

Ţinta noastră a fost să atragem la muzeu cât mai mulţi adulţi, pentru că elevii, copiii vin mai des, la activităţile organizate de şcoli”, a afirmat Pârvan, care apreciază că ediţia din acest an a fost un succes.

La această ediţie a Nopţii Muzeelor a putut fi urmărită şi o inedită expoziţie de produse oferite mită în campaniile electorale. Asociaţia Judeţeană a Jurnaliştilor Profesionişti, împreună cu Muzeul Judeţean, au expus în holul muzeului materiale de propagandă, dar şi căciuli, şepci, pelerine, tricouri, umbrele, produse alimentare (ulei, zahăr, făină) pe care politicieni le-au oferit în ultimele campanii electorale.

De asemenea, expoziţia intitulată „Campaniile electorale- aceeaşi Mărie cu altă pălărie” cuprinde o serie de afişe şi postere electorale foarte din prima campanie electorală de după Revoluţie până în prezent. Cel mai valoros afiş este unul al PNL – Câmpanu, din 1992, cu Corneliu Popescu şi echipa sa de candidaţi. De asemenea, pe panouri se pot regăsi afişe cu fostul Partid Socialist, condus atunci de defunctul Constantin Huţu. De asemenea, pot fi văzute afişele electorale din trei campanii pentru funcţia de primar ale lui Cătălin Flutur. Pe afişe mai sunt Constantin Conţac, Florin Egner, Liviu Conţac sau Cristian Romanovschi.

Expoziţia va rămâne deschisă până pe 1 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *