Firma botoşăneană Hi Speed Recovery (HSR) nu va mai avea voie să ridice maşini în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Primarul localităţii, Gabriel Şerban, a anunţat, vineri, în cadrul şedinţei Consiliului Local că a decis constituirea unei comisii care a analizat documentele emise după aprobarea activităţii de ridicare a maşinilor, cât şi hotărârea prin care a fost suspendat actul aprobat în 2010.
Potrivit Monitorului de Suceava, Şerban a spus că după analizarea acestor documente a decis să suspende procesul verbal prin care au fost stabilite locurile în care au fost amplasate indicatoarele rutiere „Oprirea interzisă” şi a indicatoarelor care semnalau zonele în care acţiona firma care ridica maşinile, SC Hi Speed Recovery Botoşani. În aceste condiţii, în cursul zilei de miercuri, angajaţii primăriei au demontat circa 40 de indicatoare, acestea urmând să fie predate firmei din Botoşani.
Gabriel Şerban a mai anunţat că în urma anulării hotărârii care a stat la baza organizării activităţii „hingherilor” de maşini i-a notificat pe reprezentanţii firmei Hi Speed Recovery Botoşani să se prezinte la conciliere. Şerban a declarat că în cadrul acestei întâlniri îi va anunţa pe reprezentanţii firmei botoşănene despre faptul că primăria intenţionează să rezilieze contractul încheiat pentru activitatea de blocare şi ridicare a maşinilor parcate ilegal. El a arătat că primăria va ataca în instanţă acest contract.
Pe de altă parte, trebuie spus că în cadrul şedinţei Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc care a avut loc ieri a fost prezentată şi o plângere prealabilă pe care firma Hi Speed Recovery Botoşani a înaintat-o deliberativului local. Plângerea prealabilă făcea referire la decizia prin care consilierii au decis anularea hotărârii de Consiliu Local din anul 2010 privind organizarea activităţii de blocare, ridicare, transport, depozitare şi eliberare a autovehiculelor oprite sau staţionate neregulamentar pe drumurile publice sau pe domeniul public şi privat din Câmpulung Moldovenesc. În plângere se preciza faptul că în situaţia în care contractul dintre primărie şi SC Hi Speed Recovery ar fi anulat, firma botoşăneană ar urma să primească o sumă de 663.900 de euro. O sumă pe care numai cei de la această firmă o puteau calcula, în condiţiile în care este puţin probabil că au putut stabili exact câţi şoferi ar fi urmat să parcheze ilegal în zona indicatoarelor „Oprirea interzisă”. De remarcat faptul că după ce au analizat această plângere, membrii Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc şi-au păstrat decizia de anulare a hotărârii din 2010 prin care era organizată activitatea de ridicare a maşinilor parcate ilegal.
NU VA DATI SEAMA ,FLUTURII LUCREAZA INCRUCISAT,BA LA BOTOSANI BA LA SUCEAVA .RUSINE SA LE FIE.