Marius Orosanu, liderul Cartel Alfa Botosani: Din punct de vedere sindical, anul 2011 a fost cel mai dificil din ultimii zece ani

 

Marius Orosanu, liderul Cartel Alfa Botosani
Marius Orosanu, liderul Cartel Alfa Botosani

Anul 2011 a fost cel mai dificial an din punct de vedere al miscarii sindicale, a anuntat, vineri, in cadrul unei sedinte cu liderii Sindicatului Invatamintului Preuniversitar, Marius Orosanu, liderul Cartel Alfa Botosani. Acesta a declarat ca de cind este sindicalist nu a mai avut parte de un an mai prost din punct de vedere sindical ca acest an, iar 2012 se anunta unul si mai greu. 

Din punct de vedere al miscarii sindicale, am pierdut foarte multe drepturi, iar vinovati nu sunt guvernantii, ci noi, pentru ca nu am stiut sa le facem fata. Cind a fost vorba de probleme din invatamint s-a spus ca le rezolva cei din sanatate, cind erau probleme in administratiei spuneau ca sa le rezolve cei din invatamint. Daca nu vom intelege din acest an pentru anul viitor ca atunci cind intr-un sector bugetar problema sectorului respectiv este problema noastra, a miscarii sindicale in general, atunci anul 2012 va fi si mai greu. Este o tema de meditatie pentru dumneavoastra„, le-a spus Marius Orosanu cadrelor didactice din SIP.

Liderul Cartel Alfa a facut apel la mobilizarea personalului din invatamint in cazul unor probleme in sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *