Plombări cu mixtură la rece pe străzile din Botoșani, pe perioada iernii

lucrari Imparat-TraianIntervenții pe străzile din municipiul Botoșani doar pe partea de plombări. Reprezentanții Primăriei Botoșani au declarat că în prezent au fost sistate lucrările de asfaltare, din cauza timpului rece. Lucrările începute anul acesta prin programe europene vor fi continuate în primăvara anului viitor.

Se mai lucrează încă la pavelări, pentru că atâta timp cât vreme permite, se poate încă lucra. În rest, la asfalt nu se lucrează. Doar unde va fi cazul, la mici plombe se mai pot pune. Se va lucra cu mixtură la rece acolo unde vor apărea gropi, ca să nu fie pusă în pericol circulația rutieră„, a precizat viceprimarul Florin Ghiorghiță.

Potrivit acestuia, lucrările realizate pe bani europeni la șoseaua de centură sunt finalizate în proporție de 80%. Zona Calea Națională este finalizată, la fel și Petru Rareș, precum și ieșirea spre zona Lebăda. 

Mai este de lucru pe strada Tudor Vladimirescu și Împărat Traian încă o bucată, pe Tudor Vladimirescu mai au de turnat asfalt pe un tronson și de pavelat trotuarele„, a spus viceprimarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *