Patronii botoşăneni, generoşi cu Primăria. Peste 100.000 lei au fost strânşi din sponsorizări pentru evenimentele de sfârşit de an

Primarul Catalin Flutur
Primarul Catalin Flutur

Primăria a obţinut din sponsorizări 100.000 lei pentru a realiza petrecerea de Revelion, pentru a oferi pachete copiilor, dar şi pentru a organiza Revelionul pensionarilor.

Pentru sfârşitul acestui an, deja avem peste 100.000 lei încasaţi din sponsorizări şi, probabil, tot ce ne-am propus să facem vom face la sfârşitul acestui an„, a spus primarul Cătălin Flutur.

În altă ordine de idei, edilul municipiului Botoşani a subliniat încă o dată că bugetul municipiului Botoşani a fost corect construit în momentul în care s-a aprobat şi că de la an la an a fost o execuţie bugetară mai bună, chiar dacă nu s-a mers pe realizarea de 100%.

2 thoughts on “Patronii botoşăneni, generoşi cu Primăria. Peste 100.000 lei au fost strânşi din sponsorizări pentru evenimentele de sfârşit de an

  1. Oare de ce patronii – nu toti, doar unii – au fost generosi cu Primaria Botosani? Cine raspunde corect la aceasta intrebare poate sa-si piarda locul de munca sau chiar ar putea sa aiba un dosaar la DNA.

  2. Fratilor la cati bani incaseaza firmele din juriul EDILILOR
    gen : Victor Construct , Conrec , Elsaco Modern Calor , Tipgrafia d-lui Diaconu , si alte firme abonate la lucrarile din oras , slaba miscare – oare diferenta este pentru CAMPANIE . Halal organizare de sarbatori !!!!!!
    D-le Primar dupa cate stiu primaria incaseaza bani pe diverse taxe de la cetatenii orasului . de ce nu ornati catusi de putin tot orasul nu numai centru ? Noi astia care locuim EX: Calea Nationala , Imp.Traian asteptam !!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *