Hagi nu vine la Botoşani, dar a cerut să i se facă tricou

trofeu pentru Gheorghe HagiFostul căpitan al naţionalei de „aur” a României, Gheorghe Hagi, a anunţat că nu poate ajunge la meciul caritabil de joi seară, din Sala Polivalentă Elisabeta Lipă, dintre reprezentativa old-boys a României şi o selecţionată din zona Moldovei.

Organizatorul evenimentului, Cornel Şfaiter, susţine că Hagi a jucat, marţi seară, un meci la Dortmund în Germania şi „din păcate nu poate veni”. Cu toate acestea, „regele” a transmis că doreşte să i se pregătească un tricou cu numele său, ceea ce îi face pe organizatori să nu excludă elementul surpriză. El confirmă prezenţa la Botoşani a Elisabetei Lipă şi  Doinei Melinte.

Evenimentul este deosebit, pentru că am luat această decizie de a ajuta un copil şi, pentru mine, este cle mai important lucru. O să avem oaspeţi de seamă, regi ai fotbalului românesc şi, în general, ai sportului. Va fi doamna Lipă, doamna Melinte „, a spus Şfaiţer.  

Partida va începe la ora 17.00. Intrarea este gratuită, iar la uşile de acces în sală vor fi urne în care cei interesaţi pot lăsa diferite sume de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *