Două persoane încarcerate după un accident la Brăeşti

accident BraestiDouă persoane au rămas încarcerate în urma unui accident rutier produs, duminică seară, în localitatea Poiana- comuna Brăeşti. Doi tineri, de 22 de ani, care se deplasau cu o Dacia Papuc, au intrat cu maşina într-un cap de pod, rămânând prinse între fiarele contorsionate ale autoutilitarei.

De vină este şoferul Daciei Papuc, Ioan Ailenei, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.  El a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autoturismul a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un podeţ de pe marginea din stânga drumului.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a şoferului, care a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean Botoşani, precum şi rănirea uşoară a pasagerului din dreapta lui, Constantin Florin.

accident Braesti 1Datorită stării în care se afla, conducătorul auto nu a putut fi  testat alcoolscopic, însă, întrucât prezenta halenă alcoolică, tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru scoaterea lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *