Accident cu victime pe strada Bucovinei. O persoana, transferata la Spitalul de Neurochirurgie Iasi

ambulanta interventieUn tinar din Suceava a accidentat un biciclist, in timp ce efectua o manevra cu spatele. Evenimentul rutier a avut loc, joi, cind Mircea Gabriel B., de 22 ani, conducea o autoutilitara Peugeot, iar în timp ce efectua o manevră de mers înapoi  pe strada Bucovina pe direcţia Curteşti-Botoşani, pe un sector de drum în pantă,  pentru a putea întoarce, nu observă un biciclist care circula din spate, iacroşându-l.

În urma impactului au rezulatat pagube materiale atât la autovehicul cât şi la bicicletă, dar şi accidentarea biciclistului Vasile H. de 60 ani din Botoşani, care a fost diagnosticat la Spitalul judetean cu politraumatism prin accident rutier şi fractură craniană, fiind transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.

În urma examinării bicicletei s-a constatat că aceasta avea sistemul de frânare defect, lucru ce a avut influenţă în producerea accidentului întrucât conducătorul vehiculului nu ar fi putut opri în condiţii de siguranţă. Conducătorul autovehiculului nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului rutier.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, luându-se măsura reținerii permisului de conducere, eliberându-se dovadă înlocuitoare cu drept de circulație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *