Tineri reţinuţi după ce au spart nu mai puţin de zece garaje din Botoşani

Trei tineri în vârstă de 18 ani au fost reţinuţi după ce au spart nu mai puţin de zece garaje din municipiul Botoşani, de unde au sustras bunuri. Joi, Poliţia Municipiului Botoşani a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o persoană anonimă  despre faptul că  nişte persoane au spart un garaj pe strada Calea Naţională în zona stadionului.

La scurt timp, polițiștii au identificat un autoturism în regim taxi în care se aflau  Lucian Florin T. de 18 ani şi  Laurenţiu P.de 18 ani, ambii din Botoşani şi care încărcaseră mai multe bunuri sustrase dintr-un garaj.

A fost identificat proprietarul garajului în persoana lui  Florin Traian J, prejudiciul cauzat urmând a se stabili ulterior. În urma cercetărilor efectuate de către lucrătorii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale s-a stabilit faptul că cei doi tineri împreună cu Ionuţ G. de 18 ani din municipiul Botoşani, în perioada noiembrie-decembrie 2011 prin efracţie au pătruns într-un număr de 10 garaje şi boxe de pe raza mun. Botoşani de unde au sustras mai multe bunuri.

 Faţă de aceştia s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani, urmând ca la data de 9 decembrie să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.

One thought on “Tineri reţinuţi după ce au spart nu mai puţin de zece garaje din Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *