Cătălina Lupaşcu critică guvernarea PDL de la nivelul judeţului

Catalina Lupascu, vicepresedintele PNL Botosani
Catalina Lupascu, vicepresedintele PNL Botosani

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Cătălina Lupaşcu, a criticat guvernarea PDL la nivelul judeţului Botoşani. Ea a spus că, în urma unui bilanţ făcut pe acest an, s-a constatat că societăţile aflate în subordinea Consiliului Judeţean şi care sunt coordonate de un reprezentant PDL nu au o situaţie în roz, iar acest lucru se întâmplă şi la societăţile din subordinea Consiliului Local.

E bine că la Primăria municipiului Botoşani şpaga pentru obţinerea unei locuinţe este de doar 100 euro. În acelaşi timp, avem un furnizor de apă, în coordonarea directă a preşedintelui Consiliului Judeţean, care înregistrează pierderi, dar le recuperează prin sărăcirea efectivă a salariaţilor. Ba mai mult, avem un furnizor de energie termică care dovedeşte în actele financiare că are profit şi aş pune ghilimele la acest profit, deşi populaţia sărăcită nu reuşeşte să-şi plătească datoriile şi trăieşte de pe azi pe mâine. Mai mult, în guvernarea PDL la nivelul judeţului Botoşani o prioritate absolută a anului a fost comasarea spitalelor, prioritate în care s-au angrenat fel şi fel de energii şi iată că avem o lună de când a fost aprobată această comasare a spitalelor şi din păcate structura organizatorică nici până la această dată nu a fost aprobată de Ministerul Sănătăţii„, a spus Cătălina Lupaşcu.

Liberala a criticat şi investiţia de la Parcul Cornişa. Cătălina Lupaşcu a precizat că ideea nu este una rea, dar nici una foarte bună şi că banii respectivi ar fi trebuit direcţionaţi către reabilitarea şcolilor din Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *