Primarul Cătălin Flutur: Sunt extraordinar de mulţumit de execuţia bugetară

Primarul Catalin Flutur

Primarul Cătălin Flutur s-a declarat mulţumit de execţia bugetară pe acest an. El a spus că pentru prima dată, la nouă luni, s-a înregistrat o execuţie bugetară foarte bună. Potrivit unui raport de specialitate privind analiza execuţiei bugetului local, veniturile totale realizate la nivelul municipiului Botoşani se cifrează la peste 151 milioane lei. Gradul de realizare a veniturilor la data de 30 noiembrie 2011 este de 94,66%. Din totalul veniturilor realizate, veniturile fiscale s-au realizat în sumă de peste 102 milioane lei şi deţin o pondere de 67,80% în total încasări iar veniturile nefiscale s-au realizat în suma de 11,8 milioane lei şi deţin o pondere de 7,81% din total încasări.

Veniturile proprii ale bugetului local au un grad de realizare la data amintită de 92,17%. De asemenea, veniturile din impozite şi taxe locale la nouă luni au fost realizate în procent de 98,54% faţă de prevederile la aceeaşi perioadă de referinţă, iar faţă de încasările efective la nouă luni 2010 sunt cu 23,27% mai mari.

Sunt extraordinar de mulţumit de execuţia bugetară. Pentru prima dată la nouă luni am a avut o execuţie bugetară foarte bună. În octombrie am ajuns la 100% execuţie bugetară şi în noiembrie este acelaşi trend. Aşteptăm decembrie să-l vedem. Stăm foarte bine cu execuţia bugetară, iar asta înseamnă că avem un buget echilibrat şi bine întocmit. „, a spus primarul Cătălin Flutur.

2 thoughts on “Primarul Cătălin Flutur: Sunt extraordinar de mulţumit de execuţia bugetară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *