Romii din Parcul Tineretului au protestat in fata Primariei ca au ramas fara caldura

protest rromiMai multi cetateni de etnie rroma, care locuiesc la ghetourile din Parcul Tineretului, au protestat, marti, in fata Primariei Botosani, nemultumiti ca in plina iarna au fost lasati fara caldura. Ei spun ca de doua zile stau cu copiii in frig in case si ca nu au nici apa calda cu ce se spala. Locuitorii romi din Parcul Tineretului spun ca 400 de familii ar fi in aceasta situatie, iar motivul invocat de Modern Calor pentru care au fost debransati de la agentul termic il constituie datoriile mari si neachitate de locatari

Nu mai avem caldura si apa calda de doua zile. Noi suntem oameni saraci si reprezentam a treia clasa sociala. Nu avem nici ce pune pe masa si vin sarbatorile. Copii merg la scoala nespalati. Ni s-a spus, pentru ca am fost la directorul Modern Calor, ca avem datorii de un miliard si ceva de lei. Noi nu stim de asa ceva„, a spus un protestatar.

Protestatarii au dorit sa poarte o discutie pe aceasta tema cu primarul Catalin Flutur. Ei spun ca sunt beneficiari si de subventii la caldura si ca datoriile provin din urma cu doi ani.

3 thoughts on “Romii din Parcul Tineretului au protestat in fata Primariei ca au ramas fara caldura

  1. Domnilor din conducerea primariei, sunt de acord sa li se ofere caldura gratis dar sufleteasca ,la fel ca si munca prestata de o parte din ei.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Astea sunt conditiile nu-i obliga nimenea sa locuiasca in Botosani.Dac stai in oras trebui sa platesti taxe si sa platesti si utilitatile ne-am saturat sa tinem trintori in spate si sa tremuri de frica cind treci prin zona aceea ca te buzunaresc cei pe care ii intretii, mai bine de 98 % din ei nu muncesc si nici nu accepta un loc de munca ca la urbanserv cred ca sunt primiti.

  3. Ce sunt alea? Numai prostii care muncesc au asa ceva, nu? Nu-i nimic, mai mareste primaria ceva taxe de parcare si se rezolva si cu conditiile EUROPENE cere trebuiesc asigurate concetatenilor nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *