Accident rutier petrecut în municipiul Dorohoi, în care a fost implicată şi o maşină „Şcoala”

masina politie rutieraEvenimentul a avut loc, luni, în jurul orei 13.45. Gheorghe I. de 53 ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea un autoturism pe strada C.D.Gherea, ajungând la intersecția cu strada Dimitrie Pompeiu, acroşează  autoturismul „Şcoala”, care aştepta să pătrundă în intersecţie, având prioritatea de trecere restricţionată de indicatorul “Oprire”. Din accident a rezultat avarierea celor două autoturisme.

La fața locului au fost identificaţi doar ocupanții autoturismului reclamantului, autoturism care circula în regim „Şcoala”.  Atât elevul cursant, aflat la volanul autoturismului, cât și instructorul auto Necolai B. au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Conducătorul auto Gheorghe I., care a provocat accidentul, a părăsit locul faptei, fiind identificat în jurul orei 16.50, la domiciliul său.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest. A fost condus la Spitalul municipal Dorohoi, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

          El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, urmând ca în functie de rezultatul analizelor probelor biologice, să se procedeze la încadrarea juridică concretă a faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *