Un şofer a accidentat un tânăr pe o trecere de pieton de pe Bulevardul Mihai Eminescu, după care a părăsit locul faptei

Un tânăr din municipiul Botoşani a reclamat la poliţie că a fost victima unui accident rutier, însă şoferul a părăsit locul faptei. Potrivit lui Florin P., de 26 de ani, accidentul rutier s-a produs pe Bulevardul Mihai Eminescu din localitate, în noaptea de duminică spre luni.

Cercetările efectuate de oliţişti au stabilit că, în timp ce era angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal de la intersecţia dintre Bulevardul Mihai Eminescu cu strada  Octav Onicescu, din municipiul Botoşani, Florin P. a fost lovit de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

Continuarea investigaţiilor au condus la identificarea autovehiculului, în municipiul Botoşani, pe strada Vârnav.

Poliţiştii au găsit în autoturism trei persoane, respectiv Radu F. de 25 ani, Alexandru Sergiu P. de 21 ani şi Andrei Toni R. de 21 ani, toţi din municipiul Botoşani.

Cei trei au fost conduşi la sediul poliţiei, stabilindu-se că persoana care a condus autoturismul în momentul producerii accidentului este Radu. F.

 Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, lucru pe care l-a refuzat anterior tânărul.

Victima accidentului a fost transportată la Spitalul Judeţean, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Aceasta a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Soferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi refuzul de a se supune recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *