Ovidiu Portariuc îl înlocuieşte pe Florentin Pietraru la Consiliul Local

Consilierul local Florentin Pietraru
Consilierul local Florentin Pietraru

Florentin Pietraru a demisionat din funcţia de consilier local din partea PSD, iar în locul acestuia va fi numit Ovidiu Portariuc, candidatul USL pentru Primăria Botoşani. Gheorghe Marcu, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, a declarat că decizia privind înlocuirea lui Pietraru nu a fost una politică şi că, prin demisia lui Pietraru, următorul pe lista PSD era Portariuc.

Domnul Pietraru şi-a dat demisia din motive personale. A prezentat-o în cadrul organizaţiei noastre şi am aprobat-o. În acest fel se urmează cursul firesc şi am semnat deja hârtia prin care domnul Ovidiu Portariuc să îl înlocuiască pe domnul Pietraru în Consiliul Local„, a spus Marcu.

Potrivit secretarului executiv al PSD, Gheorghe Vâzdoagă, următorul pe lista consilierilor locali ai PSD era Mihai Gheorghiu, însă acesta a demisionat din PSD anul trecut şi a trecut la PDL, iar după acesta urma Ovidiu Portariuc.

2 thoughts on “Ovidiu Portariuc îl înlocuieşte pe Florentin Pietraru la Consiliul Local

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    O miscare buna, menita sa ii creeze lui Portariuc munitie de razboi cu Flutur, dar si oportunitati de a-si etala talentul politic si a castiga notorietate. Va profita Portariuc de aceste oportunitati?? Daca da, atunci nu ne vom plictisi in urmatoarele luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *