Primele imagini cu Ion Clamparu în arest. Poliţia spaniolă: „Cel mai mare traficant de femei din lume”

Ion Clamparu
Ion Clamparu, în arestul Poliţiei spaniole

Botoşăneanul Ion Clamparu, unul dintre cei mai temuti mafioti din cati a dat Romania, ramane terifiant, chiar daca se afla in spatele gratiilor. Jurnalistii spanioli au reconstituit, in detaliu, povestea celui supranumit „Cap de Porc”. Fostul boxer de performanta a pus bazele unei grupari de crima organizata cu ramificatii pe intregul continentul. Clamparu a fost capturat la Madrid, in urma cu doua luni.

Opt ani. Atat a fost vanat in intreaga Europa. Ion Clamparu figura printre cei mai cautati 30 de oameni de pe continent. Justitia din Romania il condamnase la 13 ani de detentie. Era a doua sentinta dupa o alta, data inainte de 1989, cand a fost gasit vinovat de crima.

 Odata stabilit in Spania, temutul interlop si-a pus rapid de picioare o retea de crima organizata, baza in special pe exploatarea prostituatelor. Iar jurnalistii de la echipa de investigatii a televiziunii spaniole Antena Tres au strans si dovezi.

„Cap de Porc nu are mila si nici scrupule. Politia il acuza de a fi cel mai mare traficant de femei din lume, cel mai violent. Intai le bate, apoi le pune sa plateasca”, spun jurnalistii de la Antena Tres despre Clamparu.

Cu greu vorbesc despre Clamparu sclavele lui. Sunt tinere obligate sa isi vanda trupul pentru bunastarea celui supranumit „Cap de Porc”.

Acum doua luni, politia spaniola i-a dat lovitura de gratie. Dupa mii de ore de filaj, dupa tot atatea audieri, gruparea lui Ion Clamparu a cazut in mainile ofiterilor. Speriat ca ar putea fi ucis, „Cap de Porc” a decis sa se predea personal. S-a prezentat la sectie impreuna cu avocatul sau.

Astazi, Ion Clamparu asteapta sa fie extradat in Romania.

 Sursa: Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *