Liderul PDL Botoşani, Cătălin Flutur: Nu voi dăzvălui niciodată rezultatele de la sondaje

Catalin Flutur, Dan Humelnicu si Catalin BuhaianuPreşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Cătălin Flutur, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu o să dezvăluie niciodată rezultatele sondajului privind candidaturile PDL la alegerile de anul viitor. Acesta a afirmat că sondajul efectuat la nivelul organizaţie PDL Botoşani este aproape gata, adăugând că nu a văzut nici măcar rezultatele parţiale a respectivului sondaj.

Suntem în perioada de interpretare a rezultatelor sondajelor. Datele au fost culese la nivel de fiecare localitate în parte. Interpretarea şi prelucrarea datelor se face în această perioadă. La sfârşitul lunii noiembrie vom avea rezultatele prelucrate şi interpretate, dar vor fi clar material de lucru pentru Biroul politic al organizaţiei noastre„, a spus Flutur.

2 thoughts on “Liderul PDL Botoşani, Cătălin Flutur: Nu voi dăzvălui niciodată rezultatele de la sondaje

  1. Aceste sondaje,sunt făcute de mai multe formatiuni politice dar nu reprezintă realitatea,au un grad sporit de eroare.Ce mă amuză este că cei plătiţi de cineva să facă sondaje,le fac din pix,din fotoliul din sufragerie…ce bucurie tre sa aibe respectivul cand ciracii i-aduc rezultatele…şi ce dazamăgire o să aibă la alegeri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *