Comisarii Gărzii Financiare, care au fost concediaţi, repuşi pe funcţii de instanţă

garda financiara Curtea de Apel Suceava a decis, vineri, suspendarea actelor administrative în baza cărora cinci comisari ai Gărzii Financiare Botoşani au fost concediaţi în luna august. Comisarii au dat în judecată instituţia, iar, până la pronunţarea pe fond, magistraţii au decis suspendarea deciziilor de concediere. Deocamdată, măsura a fost adoptată în cazul comisarilor Laur Nechita, Nelu Constantin Nechita, Dragoş Constantin Budeanu Pînzariu

Solutie: Admite cererea. Suspendă executarea deciziilor din 4.08.2011 emise de Comisarul General al Gărzii Financiare până la soluţionarea pe fond a acţiunii în anularea acestor acte. Cu drept de recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică„, se arată pe portalul instanţei.

Şi fostul subprefect Daniel Moruzi a contestat decizia şi a cerut suspendarea, însă procesul acestuia va fi judecat pe 21 noiembrie.

Un alt fost comisar suspendat, Petrică Ostin a avut un proces prin care a cerut suspendarea actului prin care a fost concediat, însă nu a abut câştig de cauză.

One thought on “Comisarii Gărzii Financiare, care au fost concediaţi, repuşi pe funcţii de instanţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *