Conţac a câştigat licitaţia pentru deszăpezire. Vezi valoarea contractului!

utilaj de deszapezire BotosaniFirma lui Constantin Conţac a câştigat licitaţia pentru deszăpezire în această iarnă. Transporturi Auto a fost declarată câştigătoare în urma licitaţiei electronice organizate prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Ea a fost singura societate înscrisă în SEAP, după ce alte două firme, Tehnic Asist şi Artera Blue (a lui Dorinel Căşuneanu), au fost eliminate în prima fază, cea de verificare a ofertelor tehnice.

Contractul dintre Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri şi firma Transporturi Auto urmează să fie încheiat marţi, valoarea estimată a acestuia fiind de 5,3 milioane de lei. Valoarea contractului poate varia în funcţie de condiţiile meteo.

Avem o clauză specială în contract. Este vorba de aceea că derularea contractului începe prin ordinul nostru. Am pus această condiţie pentru a evita risipirea banilor„, a declarat, pentru BotosaniNews, directorul DJDP, Romeo Caciuc.

În baza contractului, Transporturi Auto va interveni cu patru autogreze, patru încărcătoare, 25 utilaje cu plug şi răspânditor şi patru autogredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *