Ovidiu Portariuc: Haideti sa ne luam orasul inapoi, haideti sa facem o politica cu suflet si aproape de oameni”

Candidatul USL pentru Primaria Botosani, Ovidiu Portariuc, este convins ca va castiga alegerile anul viitor. El a spus, in cadrul unei conferinte de presa, ca urmeaza sa prezinte programul si echipa cu care va lucra si ca intra in competitie cu dorinta de a castiga.

Vreau sa multumesc colegilor care mi-au acordat increderea, prietenilor si cetatenilor si vreau sa-i asigur pe toti ca intru in aceasta competitie cu dorinta si hotarirea de a castiga. Vreau sa-i asigur pe toti ca voi face uz de toata energia si toate resursele de care dispun pentru a castiga aceasta competitive. In al doilea rand, imi propun o altfel de politica, imi propun o politica printre oameni si alaturi de oameni si problemele lor reale, o politica prin care putem progresa in Botosani doar daca luam orasul inapoi de la cei care l-au scapat din mina„, a spus Portariuc.

Acesta a spus ca recunoaste proiectele care sunt in Botosani si promite sa le continue pe acelea care se vor dovedi corecte si eficiente fata de banul public.  Portariuc a tinut sa transmita si un mesaj botosanenilor: „Haideti sa ne luam orasul inapoi, haideti sa facem o politica cu suflet si aproape de oameni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *