Fiul fostului primar Florin Egner s-a căsătorit vineri după-amiază. Vezi foto!

casatorie cristi si raluca egner
Raluca şi Cristi Egner, alături de naşii Carmen şi George Lazăr

Fiul fostului primar al Botoşaniului, Florin Egner, s-a căsătorit, vineri după amiază. Cristi Egner şi Raluca Navinov au spus „da” în faţa primarului Cătălin Flutur (care a oficiat starea civilă). La ceremonialul, derulat în sala de şedinţe a Consiliului Local, au participat, alături de fostul primar, Florin Egner, şi soţia acestuia, Rodica, naşii Carmen şi George Lazăr, director de marketing şi, respectiv, director general al cotidianului Monitorul de Botoşani, numeroase rude şi numeroşi prieteni.

Suntem foarte fericiţi şi emoţionaţi”, a spus, la finalul ceremoniei, Cristi şi Raluca.

Cei doi îşi doresc „cât mai mulţi copii”. Ei nu au vrut să vorbească nici de darurile primite de la părinţi, nici de locul unde îşi vor petrece luna de miere.

Am un singur copil şi este primul şi singurul eveniment de acest fel. De aceea, ma încearcă o stare deosebită. Am fost impresionat că băiatul meu, pe care nu l-am văzut plângând până acum, avea lacrimi în ochi”, a spus Florin Egner, care le doreşte copiilor „să rămână tineri şi frumoşi”.

George Lazăr susţine că decizia de a-i cununa pe Cristi şi Raluca este determinată de relaţia sa de prietenie pe care o are, de aproape 30 de ani, cu Florin Egner.

Soţia mea, Carmen, nici nu ar fi conceput să vină la această nuntă în altă calitate decât de naş. Sunt nişte copii grozavi, îi iubim foarte mult. Ne-am ales cu încă doi copii şi ne mândrim cu asta”, a spus Lazăr.

Nunta Ralucăi şi a lui Cristi va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, la Casa Lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *