Scandal într-un bar de pe Împărat Traian. Agresorul s-a ales cu dosar penal

Un botoşănean în vârstă de 33 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce a făcut scandal într-un bar şi a lovit o persoană. Joi seară, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, în timp ce se afla în executarea unei misiuni de ordine publică pe raza municipiului Botoşani, s-a deplasat, în urma unui apel 112 făcut de barmanul de serviciu, la un bar de pe strada Împărat Traian. Barmanul reclama faptul că o persoană de sex masculin a agresat verbal şi fizic un client.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii  au stabilit că Florin Hriţcu, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Botoşani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în bar, a luat din faţa consumatorilor de la o masă o pungă de popcorn, fără a le spune nimic, după care a ieşit afară. După câteva minute, a reintrat în bar, s-a aşezat la masa de unde luase punga de popcorn, cerându-le celor de la masă, pe care nu îi cunoştea, să-i facă cinste cu o bere. Cei de la masă i-au spus că nu au bani, moment în care Hriţcu a început să le adreseze injurii.

Un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, care se afla la o masă alăturată şi care îl cunoştea din vedere pe Florin Hriţcu, i-a cerut să-i lase în pace pe consumatori, dar acesta i-a adresat şi lui injurii.

Bărbatul a ieşit din bar, iar scandalagiul a ieşit după el lovindu-l cu pumnii şi picioarele şi provocându-i mai multe leziuni. Agresorul şi-a continuat drumul în alt bar aflat în apropiere, loc în care a şi fost găsit de jandarmi.

Florin Hriţcu a fost condus la sediul inspectoratului, unde i-au fost întocmite de către jandarmi actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire, dosarul urmând a fi înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *