Se reia furnizarea apei în întreg judeţul

lucrari Nova ApaservFurnizorul de apă, societatea Nova Apaserv, a finalizat lucrările la reţeaua de apă, astfel încât a început umplerea reţelei, a declarat, vineri, directorul societăţii, Marcel Georgescu. El susţine că revenirea apei la robinetele populaţiei şi agenţilor economici va avea loc treptat, în funcţie de zonele în care sunt situate imobilele. Georgescu dă asigurări că apa va curge în tot judeţul până vineri seară.

Mai greu va ajunge apa în zonele înalte, precum Vârnav, Primăverii„, a spus Georgescu.

Oprire generală a apei a avut loc începând cu  noaptea de miercuri,  02 noiembrie, spre joi 03 noiembrie, de la ora 2400, ca urmare a unor lucrări programate atât la staţiile de pompare de la Leorda, cât şi la staţia de tratare  Cătămărăști, precum şi la conducta de aducţiune Leorda- Botoşani cu diametrul de 1200 mm. Totodată se vor executa lucrări de revizii și reparații la reţeaua publică a municipiului Botoșani, care au fost amânate anterior tocmai pentru evitarea sistării furnizării apei în mod repetat şi la intervale  scurte de timp

11 thoughts on “Se reia furnizarea apei în întreg judeţul

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Luni ati anuntat ca opriti apa de joi noaptea. Ati revenit spunand ca se opreste de miercuri. Unii locatari au luat in seama primul anunt. Nu stam tot timpul sa citim stirile on line sau la TV, mai si muncim. Unii dintre noi au ramas fara apa nefacandu-si un stoc cum intotdeauna ne sfatuiti cu drag. Cand sa-ti opresti apa constati ca nu mai ai. Tare seriosi sunteti!

  2. Este ora 18 si pe C. Nationala nu curge nici un pic de apa dar nici macar vreun semn ca ar veni curand. Multumesc d-le Georgescu. V-ati batut joc anul asta de locuitorii acestui oras, ar trebui sa ne dati gratis apa pentru disconfortul creat.

    1. Nici pe strada M. Kogalniceanu langa sportiv nu este apa…si ceasul arata 12 noaptea…nu aveti cuvant

  3. Este ora 19 si apa tot nu a venit.E jale in Botosaniul asta cu apa.Faceti domnilor ceva.Nu suntem rai de plata.Avem neevoie de apa , nu se mai poate.Numai in Romania si in special in Botosani se poate intampla asta.Daca noi nu platim datoriile la timp se pum penalizari , chiar daca avem ceva bani la voi in avans.Voi de ce nu platiti pentru ce tragem noi?

  4. mai fratilor, lasati-va !!!!!!!!!!!!!!!!!! e 8.30 sambata si nici pic de apa in primaverii….auzi cica marele director asigura ca va fi apa vineri seara in tot judetu…
    sa-i fie rusine !!!!!!!!!!!!!
    asteptam comunicat urgent !!!!!!!!

  5. scarbe nenorocite. Bani ne luati dar apa ne dati cand si cum vreti voi.De ce nu este inca apa la ora 19,11 astazi 05,11,2011 in Prieteniei.Bai jegosulei de Georgescu poate repeti faza cand ne-ai lasat fara apa o saptamana de craciun.Dute dracuui si te ineaca sa scapam de un imbecil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *