Antrenorul demis, Marius Popescu, s-a făcut de râs la ultima sa conferinţă de presă

popescu mariusAntrenorul principal al FC Botoşani, Marius Popescu, a venit extrem de nervos la conferinţa de presă de după partida cu CSMS Iaşi şi a vorbit mai mult de spectatori decât de jocul cu CSMS Iaşi. Piezându-şi controlul, el i-a făcut retardaţi, frustraţi, nenorociţi şi alcolişti pe unii spectatori, a făcut gesturi obscente, după care şi-a îndreptat tirul către un jurnalist care l-a întrebat când îşi dă demisia.

Vezi video!

E grupul ăla de ceteraşi, de frustraţi, de nenorociţi. Vreau să le văd CV-ul. Realizările lor în viaţă. În afară de a se înmulţi precum animalul în natură… Actul sexual e instinctiv. Nu am trăit în viaţa mea nici ca jucător şi nici ca antrenor să te huiduie şi să ceară demisia când e penalty pentru tine. Să nu mai vină, să stea acasă retardaţii ăia. Să le fie ruşine. Mă impresionează pe mine unul care a muşcat din grenadă şi mai are un cuier în gură, zici că agaţă paltonul. Alcoliştii ăştia. Nişte nesimţiţi ordinari. Mie milă de rataţi din ăştia”, a tunat Marius Popescu la conferinţa de presă.

După ce s-a luat de spectatori, Marius Popescu s-a supărat şi pe unul dintre jurnalişti.

Tot timpul vii şi pui întrebări din astea. Ce vrei să spui. Spune franc. Când demisionez? Când vreau eu. Tu nu ai nicio treabă. Ce experienţă ai tu? Preia tu echipa de mâine să văd ce faci. Te apucă somnul la 11.00. Să vezi ce presiune e! Bun a jucat echipa slab. Peste un minut am plecat”, a reac’ionat isteric Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *