Costel Orac, noul antrenor al FC Botoşani

Costel Orac
Costel Orac

Costel Orac este noul antrenor principal al FC Botoşani, după ce Marius Popescu a fost demis, sâmbătă, în urma înfrângerii de pe teren propriu, cu 2-1, în faţa formaţiei CSMS Iaşi. Orac a avut o întâlnire cu primarul Cătălin Flutur şi acţionarii clubului, acceptând propunerea acestora.

În momentul de faţă cred că avem o problemă pe care n-o putem rezolva decât cu schimbări majore şi cum este mai greu să schimbăm sau să aducem jucători, cred că avem o problemă la nivel de antrenor. Este pentru prima dată în aproape opt ani de când finanţăm fotbalul în Botoșani în care am intervenit sau cel puţin să dau o sugestie, dar în momentul actual în care încercăm să asigurăm toate condiţiile avem o problemă nu de lot ci de modul în care se amornizează lotul. În altă ordine de idei vreau să salut organizatorii de astăzi și să-i salut cu toată inima pe oaspeţii nostri dragi care au fost la Botoşani, aici mă gândesc la Rodeon Cămătaru, la Costel Orac, la Florin Prunea şi la Ioan Andone„, a declarat Flutur.

Contactat telefonic, Costel Orac a precizat că de luni sau cel târziu marţi îşi va începe activitatea la FC Botoşani. El a dat deja program de lucru viitorilor săi jucători.

Orac, în vârstă de 52 de ani, a mai antrenat FC Botoşani în urmă cu şapte sezoane. Din 2010 pana in 2011, el a pregătit echipa Concordia Chiajna.

Antrenorul demis, Marius Popescu, s-a făcut de râs la ultima sa conferinţă de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *