Oprişanu despre Flutur şi Ţâbuleac: Aceşti bărbaţi nu ies sub nicio formă în faţă ca să-şi asume ceea ce doresc dumnealor să facă

Gabriel Oprisanu
Gabriel Oprisanu

Candidatul USL la Primăria Botoşani, Gabriel Oprişanu, aşteaptă demisiile în alb ale preşedintelui Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, respectiv preşedintelui PDL Botoşani, Cătălin Flutur.  Acestea sunt cerute de fostul manager al Spitalului de Psihiatrie în cazul în care o eventuală comasare a spitalelor ar lăsa fără locuri de muncă cadrele medicale sau ar reduce numărul de paturi din spitale.

Eu am rugat, în momentul în care mi-am prezentat demisia de la Spitalul de Psihiatrie, ca şi domnii Cătălin Flutur şi Mihai Ţâbuleac să-şi prezinte o demisie în alb, nu am cerut o demisie explicită, ci o demisie în alb. A domnului Ţâbuleac din funcţia de preşedinte al CJ şi al domnului Flutur din funcţia de preşedinte al PDL Botoşani. Au trecut câteva zeci de ore bune de când mi-am prezentat demisia, dar aceşti bărbaţi nu ies sub nicio formă în faţă ca să-şi asume ceea ce doresc dumnealor să facă. Nu i-am auzit să iasă nici pe domnul Flutur, nici pe domnul Ţâbuleac, să dea asigurări angajaţilor din sistemul sanitar că locurile de muncă nu vor fi tăiate, că paturile nu vor fi tăiate şi că banii pentru Maternitate vor rămâne în Botoşani. Nu înţeleg de ce le este frică, dacă dumnealor susţin cu tărie că această reformă pe care o urmăresc nu are decât consecinţe benefice pentru sistemul sanitar„, a spus Oprişanu.

3 thoughts on “Oprişanu despre Flutur şi Ţâbuleac: Aceşti bărbaţi nu ies sub nicio formă în faţă ca să-şi asume ceea ce doresc dumnealor să facă

  1. Ce functii au avut pe vremea lui Ceausescu,parintii lui Oprisanu?ca matusa sa a fost mare PCR-ista!Babutza aia Lozneanu …Daca stie cineva sa spuna sa aflam si noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *