Sondaj: Botoşănenii acuză calitatea slabă a actului de justiţie

sondaj despre calitatea justitieiMajoritatea covârşitoare a botoşănenilor care au participat, în săpătămâna 17- 23 octombrie, la sondajul pe tema calităţii actului de justiţie acuză nivelul scăzut al profesionalismului instanţelor. La întrebarea Cum apreciaţi a fi actul de justiţie făcut la Botoşani? au răspuns 168 de cititori, iar dintre aceştia peste 80% consideră că actul de justiţie este slab şi foarte slab. 82 dintre cititori (49%) cred că rezultatele muncii oamenilor din justiţie sunt slabe, în timp ce 56 dintre ei (33%) le consideră slabe. 12% (20 de voturi) cred că justiţia are rezultate bune şi doar 6% (10 voturi) foarte bune.

Pentru săptămâna 24- 30 octombrie, BotosaniNews vă propune să răspundeţi la întrebarea: Credeţi că trecerea primarilor de la un partid la altul se face în interes propriu sau al cetăţenilor pe care îl reprezintă?

One thought on “Sondaj: Botoşănenii acuză calitatea slabă a actului de justiţie

  1. primarii care fac asemenea gesturi n-au coloana vertebrala nu stiu sa se lupte pentru comunitate antrenand-o si pe aceasta.scuzele ca astfel vor primi fonduri e pueril,sa-i intrebe pe cei care au facut deja acest gest si s-ar lamuri.de unde veti lua primari nomazi ca sa va platiti prostia facuta.credeti ca actuala putere va vor da bani?va inselati amarnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *