Primarii PNL nu vor să migreze către altă formaţiune politică

Costel Soptica si Gheorghe Sorescu-PNL
Costel Soptica si Gheorghe Sorescu-PNL

Cel puţin asta susţin reprezentanţii organizaţiei judeţene a PNL. Costel Şoptică, coordonatorul PNL pe Colegiul Darabani, a declarat că a purtat o discuţie cu aproape toţi primarii PNL şi niciunul nu a confirmat vreo plecare către alt partid politic. 

Am vorbit cu toţi primarii PNL, cu prilejul întâlnirii de la Braşov, cu două sau trei excepţii, şi am văzut că au un tonus foarte bun şi nimeni nu-şi pune problema să o rupă acum la fugă către o barcă sau alta. Ei au spus că sunt adevăraţi liberali şi au spus că nu au plecat şi nici nu vor pleca indiferent de ceea ce se va întâmpla„, a spus Şoptică.

Acesta a precizat că în cadrul USL, pe Colegiul Darabani, în zece dintre primării s-au stabilit deja candidaturile pentru alegerile de anul viitor. Potrivit acestuia, în cele zece comune jumătate dintre candidaţi sunt ai PNL, iar jumătate PSD.

Numărul de primari propuşi din partea PSD şi cei propuşi din partea PNL este de opt la opt şi mai avem un independent. Pentru Darabani încă se face un sondaj pentru desemnarea candidatului, însă PNL va avea candidat„, a mai spus Şoptică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *